Natural beauty – gezicht

img_4778

Sinds ik gezond begon te eten. Begon ik ook steeds meer na te denken over wat ik allemaal op mijn huid smeer. Parabenen, aluminium, petro-chemische & synthetische ingrediënten,… . Dit zijn dingen die ik liever wou vermijden. Ons lichaam neemt immers 60-70% op in onze bloedbaan van alles wat we op ons smeren. Langzaam aan begon ik elk van mijn vertrouwde producten te vervangen door natuurlijke producten. Hierbij een overzichtje van mijn favorieten voor het gelaat.

I love the trilogy producten! Ik gebruik er dagelijks de reiniger, dagcrème en oogcrème van. Ze hebben een heerlijke zachte geur en een aangename textuur.

1 x maal per week maak ik tijd voor mijn badritueel 🙂 daar hoort uiteraard een scrub en een maskertje bij. Sinds kort gebruik ik de zachte scrub van Self op basis van rijstkorrels en pure oliën (https://www.naturalself.eu/) , een geweldig product! Het masker dat ik gebruik is van JYB. (Normaal gezien gebruik het herstellend masker ‘God save the skin’, maar aangezien deze uit stock was gebruik ik momenteel hun exfoliërend masker, ‘like a virgin’.)

Ik kan niet zonder lippenbalsem! De lippenbalsems van Hurraw heb ik dan ook overal liggen. Op mijn nachtkastje, in mijn handtas, in mijn auto,… Je hebt een grote keuze aan smaken én pluspuntje ze zijn helemaal niet duur!

Nog een onmisbaar product is mijn potje kokosolie van RMS! Ik gebruik hem als oogontschminker, als aftersun,… In de winter heeft iedereen wel eens last van een rode neus door een vervelende verkoudheid… ’s avonds smeer ik wat kokosolie onder mijn neus en de dag erna is de roodheid en droogte verdwenen!

In mijn handtas zit sinds kort ook dit rozenwater van Hévéa. Heerlijk om door de dag heen op je gezicht te verstuiven. Werkt verfrissend en laat een zalige zachtige rozengeur achter.

Ik heb niet veel last van acné of puistjes, maar wanneer ik dan eens een puistje heb wil ik deze uiteraard zo snel mogelijk weer weg 🙂 Voor het slapen gaan, een druppeltje ‘tea tree oil’ erop. Works like magic! (te verkrijgen bij https://www.pit-pit.com/)

Mijn producten koop ik vooral bij Bio’ty lab. Dé Belgische bio cosmetica e-shop voor 100% natuurlijk en ecologisch verzorging die natuur en technologie combineert. Bio’ty Lab verkoopt 100% natuurlijke en ecologische cosmetica. http://www.biotylab.com/

Liefs,

Yannick xx

Een gedachte over “Natural beauty – gezicht

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s