SUE Store

img_4697

SUE is een gezellig healthy adresje in Rotterdam. Je kan er terecht voor een gezond ontbijt of een lekkere lunch. Voor het ontbijt heb je keuze uit smoothiebowls, kokosyoghurt met granola, chiapudding of boekweitwafels. Voor de lunch staat er courgetti, raw pad thai, salade of soep van de dag op het menu. Daarbij neem je een heerlijke koffie/thee of een vers ‘slowjuice’ sapje. Alles is erย suikervrij, glutenvrij, lactose vrij รฉn vegan!

img_4719

We werden er vriendelijk ontvangen en voelden ons meteen thuis in het mooie interieur ๐Ÿ™‚ Ik nam er de boekweitwafels met vers fruit en kokosroom. Yummm! Heerlijk en mooi gepresenteerd!

img_4726

In ‘the SUE Store’ kan je ook terecht voor allerlei food gerelateerde producten, zoals: kookboeken, bamboo servies, thee, kokosolie, gezonde pasta varianten,…

img_4717

Het concept van SUE is ontstaan omdat oprichtster en bedenkster Kim Sue Palm een gezonder alternatief zocht voor alle heerlijke zoetigheden waar ze maar moeilijk vanaf kon blijven. Zo is ze gezonde varianten (zonder allerlei ongezonde toevoegingen) beginnen maken van al die zoete lekkernijen. Het assortiment โ€˜zoet zonder suikerโ€™ wordt verkocht op verschillende locaties in Nederland en is uiteraard ook verkrijgbaar in ‘the store’. Ik nam de choco cheesecake, bounty, gevulde speculaas & limoen-lavendel bites mee naar huis als eetbaar souvenir ๐Ÿ™‚ de bounty & limoen-lavendel waren mijn favorieten!

img_4755

Tips:

  • Alles is ook ‘on the go’ te verkrijgen.
  • Adres:ย Karel Doormanstraat 372, 3012 GR Rotterdam
  • Site:ย http://sue-food.nl/

 

Liefs,

 

Yannick xx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s