Pluk Amsterdam

img_4891

Pluk Amsterdam is een adresje dat al lang op mijn ‘to visit’ lijstje stond! Het is gelegen in het centrum van Amsterdam, in de negen straatjes. Je kan er terecht voor ontbijt met keuze uit: eggs benedict, yoghurt met granola & fruit, smoothiebowls, pannenkoeken met fruit,… Voor de lunch staan er verse salades, soep, verschillende sandwiches en wraps op het menu. Daarnaast hebben ze cake & sweets zoals: homemade bananabread, carrot cake, chocolade muffins,… Tot hebben ze nog een uitgebreide kaart met ‘fresh sips for everyone’. Er zijn: vers geperste sapjes, smoothies, koffies, turmeric/matcha/beetroot/chai latte, verse munt- of gemberthee,…

img_4846

Samen met een vriendin ging ik er ontbijten en nam ik de ‘pluk pink paradise’. Een smoothiebowl op basis van aardbei, framboos en banaan. Afgewerkt met wat granola, cacao nibs, mango en munt. Heerlijk van smaak, een goede hoeveelheid (vaak is zo’n smoothiebowl een enorme portie) en niet te koud!

img_4878

Het interieur is er wit, open en fris. Je hebt er een beetje het gevoel dat je er een woonkamer binnenwandelt. Ze verkopen er leuke lifestyle & interieur items. Zoals hippe glazen, tassen, iphone hoesjes, tote bags, boeken, houten & marmeren planken… Deze zijn ook allemaal verkrijgbaar via hun webshop.

IMG_4864.JPGimg_4861

Zeker een bezoekje waard als je in A’dam bent!!

Tips:

  • Alles is er ook ‘on the go’ te verkrijgen.
  • Er zijn maar een beperkt aantal plaatsjes, reserveren is niet mogelijk.
  • Ze proberen zoveel mogelijk met biologische producten te werken.
  • Adres: Reestraat 19, 1016 DM Amsterdam
  • Site: http://www.pluk-amsterdam.com/nl/

 

Liefs,

 

Yannick xx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s