SLA

img_4941

SLA is een gevestigde waarde in Nederland. In Amsterdam hebben ze maar liefst 5 vestigingen! Waar je dus ook bent, er zal altijd wel ergens een SLA in de buurt zijn. Daarnaast hebben ze nog saladbars in Den Haag, Haarlem & Utrecht. SLA wil inspireren en leren hoe lekker gezond eten kan zijn. In hun keuken wordt er voornamelijk gewerkt met dagverse, lokale, biologische & onbewerkte producten (geen suiker of kunstmatige toevoegingen).

img_4965

Ieder seizoen heeft eigen smaken. Daarom verandert hun menu om de drie maanden. Je hebt de keuze uit hun favoriete salades, seizoenssalades of je kan ook je eigen salade samenstellen. Daarnaast zijn er nog veggie bowls, hummus met brood & seizoenssoep. Hierbij kan je nog een smoothie, sapje, biologische koffie of thee,… nemen. Tot slot staan er ook nog zoete lekkernijen op de kaart, allemaal veganistisch en gezoet met natuurlijke suikers. Of je nu graag vegetarisch, veganistisch of glutenvrij  eet, de menukaart is voor iedereen toegankelijk!

img_4956

Ik ging voor de seizoenssalade: ‘biologische schapenfeta’. Een salade met rucola, volkoren couscous met abrikoos, geroosterde pompoen, geroosterde rode biet, komkommer, huisgemaakte appel- & cranberrycompote, pompoen- & zonnebloempitjes, met een dressing van cranberry, dadel, sumac & appelciderazijn. Zonder twijfel 1 van de lekkerste salades die ik al gegeten heb!!

img_4925

Je herkent de SLA winkels aan hun iconische zwarte kas (zoals je op de eerste foto ziet) en een helder wit interieur met veel planten die natuur en groen de stad inbrengt.

Tips:

  • Je kan alles ‘on the go’ meenemen.
  • Ze hebben ook een leuk boek, zo kan je thuis zelf aan de slag!
  • Adres: Utrechtsestraat 10HS, 1017 VN Amsterdam, Nederland
  • Site: http://ilovesla.com/

Liefs,

Yannick xx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s