Fare healthy london

img_5129

Het eerste weekend van februari stond er een weekendje Londen op het programma! Whieeee! Met op zaterdag een bezoekje aan het ‘fare healthy’ festival. Een feel-good festival dat draait om food, exercise & wellbeing.

img_5030

Op het hoofdpodium waren er verschillende interviews met bekende bloggers. Zoals mijn grote idool, deliciously Ella! Ik volg haar nu al een aantal jaar en ben enorm fan van haar boeken, blog,… Ik ben duidelijk niet de enige want op instagram heeft ze maar liefst 1 miljoen volgers! Ze werd geïnterviewd door een Peruviaanse chef, Martin Morales. Het was een heel interessant interview waarbij Ella heel gepassioneerd vertelde over haar visie op een gezonde levenstijl, haar recepten, tips om te ondernemen,… Nadien kon je haar nieuwe boek aankopen in ‘the bookshop’ en uiteraard laten handtekenen 🙂 happy me!!!

img_5078

Er waren wel 100 verschillende standjes met healthy delicious food, sportkledij, natuurlijke beautyproducten,… Op instagram had ik al verschillende keren poké bowls (spreekt je uit als pokay) voorbij zien komen. Poké is een traditioneel Hawaïaans gerecht waar verse vis en groente centraal staat. Bij ahi Poké London (https://www.ahipoke.co.uk/menu/) had je de keuze uit een aantal ‘signature bowls’ of kon je ook je eigen bowl samenstellen. Als basis had je de keuze uit: bruine rijst, quinoa of boerenkool. Vervolgens koos je een stuk vis (zalm, tonijn of scampi), een sausje waarmee alles gemarineerd werd en tot slot toppings zoals: edamame, radijs, kimchee, gember, ananas,… Ik droom nog steeds over deze bowl! Overheerlijk! Hopelijk opent er snel een poké adresje in België! 🙂

img_5061  img_5123

Tot slot kon je er ook verschillende workshops doen zoals: mindfulness workshop, bloomon workshop,… En verschillende workouts uitproberen zoals: body barre, beyonce sass,… Als yoga lover koos ik voor de hotpod yoga! Hierover post ik later deze week nog een blogje!

img_5098

Alle informatie vind je terug op de website: http://www.farehealthy.com/

 

Liefs,

 

Yannick xx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s